Uitgaan in Hamburg

Hamburg staat niet alleen bekend als een rijke en toeristisch interessante, maar ook als een bijzonder hippe stad. Het uitgaansleven heeft in de praktijk zeker en vast haar steentje bijgedragen aan deze reputatie. Uitgaan in Hamburg kan dan ook op ongelofelijk veel verschillende manieren. Je kan er voor kiezen om gewoon een lekker restaurantje op te zoeken, maar het is ook mogelijk om even stevig de bloemetjes buiten te zetten. Wil jij ook graag uitgaan tijdens jouw vakantie in het Duitse Hamburg? Dan is het zeker interessant om rekening te houden met de onderstaande informatie.

Uitgaan in Hamburg in de wijk Sint Pauli

Het merendeel van de discotheken van Hamburg situeren zich in de wijk Sint Pauli… Eigenlijk geldt dat niet alleen voor de discotheken van de stad. Ook de andere uitgaansgelegenheden zoals bijvoorbeeld de theaters en cafés zijn in deze wijk terug te vinden. Ook voor mannen die op zoek zijn naar een andere vorm van entertainment is dit overigens de place to be. De zogenaamde Reeperbahn is dan ook de rosse buurt van de stad.

De jongere generatie van Hamburg is dan weer vooral terug te vinden in de stadsdelen Ottensen en Altona. Ook hier zijn menig aantal hippe evenals trendy bars en andere uitgaansgelegenheden terug te vinden waarin het geweldig vertoeven is. Hoe dan ook, wil jij ook graag uitgaan in Hamburg? Dan mag het duidelijk zijn dat er daarvoor zeer veel mogelijkheden bestaan!

Stappen in Hamburg? Voor ieder wat wils!

Bovenstaande informatie heeft het eigenlijk al een beetje duidelijk gemaakt. Mensen die willen gaan stappen in Hamburg kunnen daarvoor een keuze maken uit ongelofelijk veel verschillende mogelijkheden. Zo kan je even lekker de beentjes strekken in een heuse discotheek, maar is het ook mogelijk om gewoon op een ontspannende manier te genieten op restaurant of in een bar. In ieder geval mag één ding duidelijk zijn, je hoeft je ook in de avond en tijdens de nacht op geen enkel moment te vervelen in het altijd weer even bruisende Hamburg!