Restaurants in Hamburg

Een restaurant in Hamburg bezoeken hoeft nooit een probleem te vormen. Hamburg staat er dan ook om bekend een stad te zijn welke haar bezoekers evenals haar inwoners op culinair vlak ongelofelijk weet te verwennen. Het doet dit op verschillende manieren. In eerste instantie is er het riante aanbod bestaande uit zomaar even 4.000 verschillende restaurants. Dit aantal neemt bovendien nog dagelijks verder toe. Het enorme aanbod met restaurants heeft er in de praktijk ook voor gezorgd dat er een zeer diverse keuken wordt aangeboden. Denk dan ook niet dat je hier alleen maar de typische keuken van Hamburg zal aantreffen. In ieder geval, wil jij ook graag een restaurant in Hamburg bezoeken tijdens je vakantie? Lees dan snel verder en ontdek de leukste hotels hier op deze pagina!

Wat zijn de beste restaurants van Hamburg?

Wat zijn de beste restaurants in Hamburg? Het is een vraag die veel mensen die Hamburg bezoeken zich stellen. Het antwoord op deze vraag zal wellicht niet voor iedereen hetzelfde zijn. Wat het beste restaurants is voor persoon A hoeft dat namelijk niet perse te zijn voor persoon B en omgekeerd. Toch is het zo dat er enkele restaurants in Hamburg met kop en schouders boven de rest uitsteken. Welke dat zijn ontdek je door middel van het hieronder terug te vinden overzicht.

 1. Bootshaus Grill und Bar;
 2. Bianc Restaurant;
 3. Restaurant Hala;
 4. The Table Kevin Fehling;
 5. Restaurant Haerlin;
 6. Estancia Steaks;

Let op, vooraleer een reservatie te maken bij één van deze beste restaurants van Hamburg is het altijd belangrijk om even op voorhand na te gaan welke restaurants dit allemaal precies zijn en welk prijsniveau ze bijvoorbeeld hanteren. Alleen zo kan je er namelijk pas echt zeker van zijn dat je kiest voor dat ene restaurant welke jou het beste ligt.

Welk fish restaurant in Hamburg is een aanrader?

Verspreid over de stad Hamburg zijn menig aantal verschillende visrestaurants terug te vinden. Wil je graag gaan eten in het beste fish restaurant in Hamburg? Dan zal je kunnen vaststellen dat er best wel een mooie keuze voor handen is. Enkele restaurants die absoluut aan te raden zijn, zijn dan ook de volgende:

 1. Hummerstand Hanse-Viertel;
 2. Alt Helgolaender Fischerstube;
 3. Karo Fisch Restaurant;
 4. Liman Fisch-Restaurant;
 5. Hummer Pedersen;

Let wel, ook voor het vinden van het beste fish restaurant in Hamburg die aan al jouw wensen zal weten te voldoen geldt dat het belangrijk is om even goed na te gaan welke keuken er precies wordt aangeboden en wat het geldende prijsniveau is. Beiden kunnen immers nogal stevig verschillen.

Enkele leuke trendy restaurants in Hamburg

Het merendeel van de restaurants in Hamburg staan er om bekend over een trendy uitstraling te beschikken. Dit zit dus helemaal goed. Dit gezegd zijnde is het wel zo dat er enkele restaurants in deze geweldige stad met kop en schouders bovenuit steken. Het gaat hierbij concreet om de volgende:

 1. Bullerei;
 2. Witwenball Küche & Wein;
 3. East Restaurant;

De drie bovenstaande trendy restaurants in Hamburg bieden je alles waar je ook maar enigszins naar op zoek bent. Het gaat hierbij niet alleen om een trendy inrichting, maar ook om een geweldige keuken om van te smullen!