Citytrip Hamburg

Wanneer je van plan bent om op citytrip te gaan zal je kunnen vaststellen dat er daar tegenwoordig tal van verschillende steden voor in aanmerking komen. Ook Hamburg is zo’n stad. Een citytrip naar Hamburg ondernemen zorgt er voor dat je in de praktijk kan rekenen op behoorlijk wat voordelen. Zo zijn er verspreid over de stad niet alleen heel wat leuke bezienswaardigheden terug te vinden, maar kan je ook deelnemen aan tal van verschillende activiteiten. In ieder geval, denk jij er ook aan om op citytrip naar Hamburg te gaan? Dan is het zeker en vast de moeite waard om je even te verdiepen in de onderstaande informatie!

citytrip hamburg

Waarom kiezen voor een citytrip naar Hamburg?

Zie jij een weekendje weg naar Hamburg ook wel zitten, maar twijfel je toch nog een beetje? Die twijfel is echt nergens voor nodig. Verschillende reisorganisaties waaronder bijvoorbeeld Kras maken het namelijk in de praktijk mogelijk om een geweldige citytrip naar Hamburg te ondernemen. Uiteraard kan je er ook voor kiezen om je citytrip geheel op maat samen te stellen door gebruik te maken van de mogelijkheden die bijvoorbeeld door Booking.com worden aangeboden.

In ieder geval zal je kunnen vaststellen dat je, je tijdens een citytrip naar Hamburg geen moment zal vervelen. Verspreid over de stad zijn dan ook menig aantal prachtige bezienswaardigheden terug te vinden die je maar wat graag zal ontdekken. Daarnaast kan je ook deelnemen aan tal van verschillende activiteiten in Hamburg welke leuk zijn voor jong en oud.

Een stedentrip naar Hamburg met de trein boeken

Hamburg staat er om bekend uitstekend bereikbaar te zijn met de trein. Het zogenaamde ‘Hamburg Hauptbahnhof’ staat dan ook niet voor niets bekend als één van de grootste en tegelijkertijd ook drukste treinstations die er in Europa zijn terug te vinden. Voor het Hamburg Hauptbahnhof geldt dat ze dagelijks tot wel 500.000 reizigers te verwerken krijgt. Een stedentrip naar Hamburg met de trein ondernemen is vanuit België dan ook op verschillende manieren mogelijk. Zo kan je kiezen voor een treinroute vanuit Brussel of vanuit Luik. Bovendien is het ook een mogelijkheid om eerst naar Keulen te treinen om vervolgens van daaruit de route rechtstreeks verder te zetten richting Hamburg. Het boeken van een stedentrip naar Hamburg met de trein is door de jaren heen aanzienlijk populairder geworden. Dit overigens bij reizigers van alle leeftijden.

Op stedentrip naar Hamburg met de auto

Het spreekt voor zich dat niet iedereen een stedentrip naar Hamburg met de trein zal willen afleggen. In plaats daarvan geven veel mensen alsnog de voorkeur aan een stedentrip met de auto. Het spreekt voor zich dat ook dit nog steeds perfect tot de mogelijkheden behoort. Door zelf met de auto naar Hamburg af te reizen is het zo dat je ook ter plaatse gebruik kan maken van je auto en ook dat is natuurlijk mooi meegenomen. Ben je dus met andere woorden van plan om tijdens je citytrip in Hamburg nog andere steden of plaatsen in de buurt te gaan bezoeken? Dan is het altijd  de moeite waard om te overwegen om gewoon met je eigen auto naar daar te rijden.